Waarom kiest u voor steenstrips?

U bent hier: Home » Nieuws » Waarom kiest u voor steenstrips?

Er zijn veel redenen om te kiezen voor een keramische steenstrip. Wij zetten ze voor u op een rijtje.

Steenstrips blijven mooi

Steenstrips zijn moeiteloos bestand tegen uiteenlopende weersinvloeden en grote temperatuur verschillen.

Duurzaam

Bij productie 70% minder grondstof en 50 % minder energie nodig. Ook het vervoer van steenstrips is veel efficiënter dan de volle baksteen.

Verwerking

Steenstrips zijn lichter en gemakkelijker te verwerken.  In de huidige tijd waar het vinden van metselaars een uitdaging is, biedt dit nieuwe kansen.

Veelzijdig

Steenstrips zijn verkrijgbaar in vrijwel ieder formaat, in elke kleurstelling en ze kunnen verwerkt worden in alle gangbare metselverbanden.

Authentiek

Het uiterlijk van de steenstrip is vrijwel niet te onderscheiden van de authentieke gevelsteen.

Gebruik in een gevelsysteem

Steenstrips worden vaak in een gevelsysteem met isolatie verwerkt. Een zeer duurzame oplossing waar u veel stookkosten mee gaat besparen.

Een dergelijk systeem kan ook prefab worden gemaakt.

Veel mogelijkheden

Steenstrips kunnen ook zonder gevelisolatie direct op de gevel worden aangebracht.

Steeds vaker worden steenstrips gecombineerd met andere materialen zoals beton en pleisterwerk. Dit biedt oneindig veel mogelijkheden om een onderscheidend project tot stand te brengen.

Verder worden steenstrips ook steeds vaker binnen gebruikt. Denk dan aan b.v. een receptie, een foyer of showroom.  Maar ook voor prive vertrekken is de steenstrip ideaal.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws

Trends

Trends

Dit zijn de jongste trends in nieuwbouw Open ruimtes Grote ruimtes die in elkaar overvloeien, zijn helemaal in. Tussenwanden worden letterlijk weggehaald, waardoor dezelfde ruimte tegelijk veel groter wordt en verschillende woonfuncties kan vervullen. Denk...

Lees meer
Speciale effecten

Speciale effecten

Ook met steenstrips kunt u eindeloos variëren in vormen. Allereerst kunt u de strips staand en liggend verwerken. Vervolgens kunt u spelen met de voegen en de kleur van de voegen. Zo hebben we wel eens in een project dezelfde steen eerste met een lichte kleur en...

Lees meer
Waarom zijn steenstrips duurzaam?

Waarom zijn steenstrips duurzaam?

Steenstrips zijn vanuit diverse invalshoeken een duurzaam product.  Die duurzaamheid vinden we terug in het productieproces, het vervoer, het gebruik op de bouwplaats en de levensduur. Daarnaast worden steenstrips vaak gebruikt in combinatie met een...

Lees meer